A burnished stainless steel version for Abimis Atelier kitchen

0
176

Among the recent project of Abimis, one was carried on in a private house in the historic town of Civita di Bagnoregio (Lazio, Italy). The refurbishe house was characterized by interiors made of stone arches, plaster and floors featuring a textured finish and sand colours that create a continuity of atmosphere with the external architecture.

For this environment an Atelier kitchen was fitted in the new burnished stainless steel finish, to match the warm hues of the setting. The living room shares the same space as the kitchen, which has been wisely arranged along a wall separated into two units placed side-by-side: on one side a cooking block with an induction hob and an oven, and on the other the washing area and top dedicated to preparing dishes.

Everything is highly functional, and the clean-cut and minimal design of the Atelier model embellishes the surroundings. The result is a combination of technology and styling plied in stainless steel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here